به انجمن خوش آمدید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
  1. #1
    کاربر سایت
    امتیاز: 6,524 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Recommendation Second ClassCreated Blog entryVeteran5000 Experience Points
    نشان ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 6,524
    تشکر
    25
    تشکر شده 18 بار در 13 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    1

    End Task با چک کردن Description Task


    سلام
    سورسی که ضمیمه کردم میاد یه لیست از Process ها میسازه...
    میخوام یه Timer بذارم که هر 30 ثانیه یک بار بیاد Description پروسس ها رو چک کنه ببینه اگر بعضی از برنامه ها باز بودن، اونارو End Task کنه...
    قبلش می خواستم چیزی بنویسم که بیاد Process Name رو چک کنه اما متوجه شدم اگه Name یه برنامه رو تغییر بدم Process Name هم تغییر می کنه و همه می تونن برنامه رو دور بزنن.
    حالا میخوام Description پروسس هارو چک کنم... یا اینکه اگه راه بهتری هست راهنمایی کنید لطفا...


    (نمیخوام Caption فرم برنامه رو چک کنه و Alt+F4 بفرسته به برنامه، میخوام End Task کنم.)
    فایل های پیوست شده
    Telegram: Mehdi_RaTo
    Y!: __Grover

  2. #2
    مدیر کل سایت
    امتیاز: 17,820 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Created Blog entryOverdriveTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    211
    امتیاز : 17,820
    تشکر
    21
    تشکر شده 132 بار در 98 ارسال
    describtion با تغییر نام برنامه عوض میشه.باید بیشتر توضیح بدید هدفتون چیه و چه برنامه هایی رو میخواین ببندین تا بیشتر توضیح بدم.
    در مورد Caption نیازی نیست alt+f4 بفرستید میتونید با بدست آوردن هندل برنامه اونو راحت ببندید
    اگه میخوای مثل عقاب باشی با عقاب پرواز کن ، کسی که با گنجیشک پرواز میکنه هیچ وقت مثل عقاب نمیشه

    مورتال سرور ارائه دهنده سرور های مجازی قدرتمند با امنیت بالا

    MortalServer.com

    YID : lvlortalkombat

    آدرس تلگرام:

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



  3. کاربر مقابل از MortalKombat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Mehdi-RaTo (05-15-2016)

  4. #3
    کاربر سایت
    امتیاز: 6,524 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Recommendation Second ClassCreated Blog entryVeteran5000 Experience Points
    نشان ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 6,524
    تشکر
    25
    تشکر شده 18 بار در 13 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    1
    میخوام یه آنتی چیت برای بازی بنویسم...

    یه Bad List دارم که توش لیست همه ی ترینر ها و Dll ها و چیز های دیگه ای که برای بازی نباید اجرا شه...

    حالا میخوام اگه مثلا فلان ترینر باز شد سرین End Task شه که ترینر اجرا نشه و طرف نتونه Cheat بزنه یا کاری کنه...
    Telegram: Mehdi_RaTo
    Y!: __Grover

  5. #4
    مدیر کل سایت
    امتیاز: 17,820 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Created Blog entryOverdriveTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    211
    امتیاز : 17,820
    تشکر
    21
    تشکر شده 132 بار در 98 ارسال
    خب بهتره هندل برنامه ها رو با استفاده از caption اونا بگیری و ببندی

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید

    اگه میخوای مثل عقاب باشی با عقاب پرواز کن ، کسی که با گنجیشک پرواز میکنه هیچ وقت مثل عقاب نمیشه

    مورتال سرور ارائه دهنده سرور های مجازی قدرتمند با امنیت بالا

    MortalServer.com

    YID : lvlortalkombat

    آدرس تلگرام:

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



  6. کاربر مقابل از MortalKombat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Mehdi-RaTo (05-15-2016)

  7. #5
    کاربر سایت
    امتیاز: 6,524 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Recommendation Second ClassCreated Blog entryVeteran5000 Experience Points
    نشان ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 6,524
    تشکر
    25
    تشکر شده 18 بار در 13 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    1
    بعضی از چیت ها با هر بار اجرا شدن به طور تصادفی Caption فرمشون تغییر میکنه و یا اصلا Caption خالیه...
    بعضیاشون هم اینحوری بسته نمیشن و در واقع Minimize میشن مثل Internet Download Manager که فقط فرم برنامش بسته میشه...

    بخاطر همین دنبال سورسی هستم که بیاد Description پروسس ها رو چک کنه و اگر چیزی بود که تو بد لیستم هست، پروسس اون رو End کنه...
    مشکل اصلیم هم اینه که اصلا نمیتونم Description پروسس هارو بدست بیارم که بعدش بخوام TaskKill بزنم...
    Telegram: Mehdi_RaTo
    Y!: __Grover

  8. #6
    مدیر کل سایت
    امتیاز: 17,820 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Created Blog entryOverdriveTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    211
    امتیاز : 17,820
    تشکر
    21
    تشکر شده 132 بار در 98 ارسال
    در هر صورت Description رو هم راحت میشه تغییر داد و این گزینه مناسبی نیست برای امنیت بیشتر من پیشنهاد میکنم شما به کاربر اجازه اجرای هیچ برنامه ای غیر از بازی رو ندید
    سورس زیر میاد اطلاعات پروسس رو به شما میده شامل نام پروسس لوکیشن و یوزر و... اونایی که Priority=8 هست و sessionid=1 اینا برنامه هایی هست که کاربر باز کرده شما اجازه نده اینا اجرا بشن البته بجز بعضی ها مثل explorer.exe


    کد:
    Function getProcessInfo()
    ''On Error Resume Next
    Dim objProcess, process, strNameOfUser
    ComputerName = "."
    Set objProcess = GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}\\" _
          & ComputerName & "\root\cimv2").ExecQuery("Select * From Win32_Process")
    For Each process In objProcess
        If process.Name <> "System Idle Process" And process.Name <> "System" Then
            ''Debug.Print process.Name
            Text1 = Text1 & process.Name & vbTab & process.executablepath _
                & vbTab & process.Priority & vbTab & process.sessionid _
                & vbTab & strNameOfUser & vbTab & process.handlecount _
                & vbTab & process.ThreadCount & vbCrLf
        End If
    Next
    
    Set objProcess = Nothing
    End Function
    اگه میخوای مثل عقاب باشی با عقاب پرواز کن ، کسی که با گنجیشک پرواز میکنه هیچ وقت مثل عقاب نمیشه

    مورتال سرور ارائه دهنده سرور های مجازی قدرتمند با امنیت بالا

    MortalServer.com

    YID : lvlortalkombat

    آدرس تلگرام:

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



  9. کاربر مقابل از MortalKombat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Mehdi-RaTo (05-17-2016)

  10. #7
    کاربر سایت
    امتیاز: 6,524 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Recommendation Second ClassCreated Blog entryVeteran5000 Experience Points
    نشان ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 6,524
    تشکر
    25
    تشکر شده 18 بار در 13 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    1
    مرسی آقا محسن با کمک شما تونستم چیزی بنویسم که ضمیمه کردم...

    اما یه مشکلی داره...

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



    فقط Description بعضی از پروسس ها رو نمایش میده...
    Run As Admin هم کردم باز جواب نداد...
    فایل های پیوست شده
    Telegram: Mehdi_RaTo
    Y!: __Grover

  11. #8
    مدیر کل سایت
    امتیاز: 17,820 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Created Blog entryOverdriveTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    211
    امتیاز : 17,820
    تشکر
    21
    تشکر شده 132 بار در 98 ارسال
    این خط رو جایگزین کن
    کد:
    List1.AddItem DescriptionFromFile(process.executablepath) & "@" & process.Name

    در ضمن با برنامه resource hacker میشه description فایلها رو عوض کرد و اگه کسی وارد باشه میتونه برنامه شمارو دور بزنه
    اگه میخوای مثل عقاب باشی با عقاب پرواز کن ، کسی که با گنجیشک پرواز میکنه هیچ وقت مثل عقاب نمیشه

    مورتال سرور ارائه دهنده سرور های مجازی قدرتمند با امنیت بالا

    MortalServer.com

    YID : lvlortalkombat

    آدرس تلگرام:

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



  12. کاربر مقابل از MortalKombat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Mehdi-RaTo (05-18-2016)

  13. #9
    کاربر سایت
    امتیاز: 6,524 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Recommendation Second ClassCreated Blog entryVeteran5000 Experience Points
    نشان ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 6,524
    تشکر
    25
    تشکر شده 18 بار در 13 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    1
    همه این ها درست، میشه برنامه رو راحت دور زد، اما فکری به ذهنم نمیرسه...
    الان برنامم به 3 چیز حساسه: Caption فرم، نام Process و Description
    این 3 تا اگر چیز هایی باشه که تعریف کردم (تو Bad List هست) میزنه End میکنه...
    اما بازم راحت میشه دورش زد...
    یه سوال دیگه اینکه Process Name یک برنامه ای داخلش فاصله داره و وقتی TaskKill میزنم End نمیشه...
    چطوری باید با Taskkill یا دستور دیگه ای اون رو End کنم؟ (اسم پروسس برنامش: "Jacked Loader.exe" هستش.)
    Telegram: Mehdi_RaTo
    Y!: __Grover

  14. #10
    مدیر کل سایت
    امتیاز: 17,820 ، سطح: 1
    پیشروی سطح: %99 ، امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به سطح بعدی: 0
    فعالیت کل: %0
    دستاورد ها:
    Created Blog entryOverdriveTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    211
    امتیاز : 17,820
    تشکر
    21
    تشکر شده 132 بار در 98 ارسال
    اسم فایل رو داخل " بزار مثلا
    کد:
    taskkill /f /im "mortal vb.exe"
    اگه میخوای مثل عقاب باشی با عقاب پرواز کن ، کسی که با گنجیشک پرواز میکنه هیچ وقت مثل عقاب نمیشه

    مورتال سرور ارائه دهنده سرور های مجازی قدرتمند با امنیت بالا

    MortalServer.com

    YID : lvlortalkombat

    آدرس تلگرام:

    لینکها تنها برای اعضای سایت قابل مشاهده میباشد لطفا برای دیدن آن وارد سایت شده و یا ثبت نام کنید



  15. کاربر مقابل از MortalKombat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    Mehdi-RaTo (05-19-2016)


 
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کسانی که مطلب فوق را خوانده اند ، به این مطالب هم سر زده اند :

  1. غیر فعال کردن task manager
    توسط vahid4251 در انجمن API Function
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-08-2014, 08:22 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
Design By lvlortalkombat
اکنون ساعت 09:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.